Pensiunea Karola - Paltinis - Sibiu
www.OferteTuristice.ro  |  www.CazareTimisoara.ro  |  www.Producatori.ro  |  www.PiataAuto.ro  |  www.Importatori.ro  |  www.CazareArad.ro  |  www.CazareArieseni.info
 Cazare Paltinis - Hoteluri Paltinis - Hotel Paltinis - Pensiuni Paltinis - Pensiune Paltinis
Engleza  Romana
Hoteluri-Hotel
Pensiuni-Pensiune
  Căutare :

   Contact
   Cazare pe localităţi
   Cazare Paltinis
   Cazare Valea Stezii
   Imagini Paltinis
   Atractii Turistice
       Vezi şi :
   Cazare Arad
   Hoteluri Arad
   Pensiuni Arad
   Cazare Albac
   Cazare Arieseni
   Cazare Baia Mare
   Cazare Baile 1 Mai
   Cazare Baile Felix
   Cazare Bihor
   Cazare Borsa
   Cazare Cluj
   Pensiuni Cluj-Napoca
   Cazare Maramures
   Cazare Moneasa
   Cazare Sapanta
   Cazare Oradea
   Hoteluri Oradea
   Pensiuni Oradea
   Cazare Suceava
   Cazare Salonta
   Cazare Satu Mare
   Cazare Timisoara
   Pensiuni Timisoara
   Cazare Ineu



   Parteneri




  Va recomandam :
 
 
CAZARE PALTINIS - HOTEL PALTINIS - PENSIUNI PALTINIS
Pentru cazare in alte locaţii din ţară ,vizitaţi  www.UnitatiDeCazare.ro

Cautare:


 PENSIUNEA KAROLA
Afisari : 8817
Loc : Paltinis, jud. Sibiu
Zona Platos
0731  *** ***
Afisare telefon
Single : 0 LEI
Double : 450 LEI
Apartament : 0 LEI
Unitatea accepta tichete de vacanta !
 Detalii unitate
Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in Paltinis - PENSIUNEA  KAROLA - Paltinis - click aici, pentru marirea pozei   

Intr-o ambianta eleganta si confortabila, Pensiunea Karola dispune de 11 camere foarte spatioase de tip family.Toate camerele beneficiaza de acces TV si baie privata. Pentru un plus de confort, aveti la dispozitie articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Micul dejun, tip bufet suedez, bogat si variat, se serveste in sala de mese de unde va puteti bucura de o minunata priveliste.
Pensiunea Karola este situata vis-a-vis de partiile de schi Arena Platos si la 3 km de parcul de tiroliene Arka Park.
Oferim parcare proprie amenajata chiar in fata vilei, iar pentru echipamentul de schi punem la dispozitie o incapere in interiorul vilei. Avem de asemenea amenajat in exterior si un loc de joaca pentru copii.
Cazarea se face in 11 camere, tip family, pretul acestora fiind diferit in functie de numarul de persoane si perioada aleasa.

Camera Dubla 450 Ron /noapte.
Camera Tripla 500 Ron/noapte.
Camera 4 locuri 550 Ron/ noapte.
Preturile includ mic dejun. 

Paltinisul este o statiune turistica situata in Carpatii Romaniei si mai exact in Carpatii Meridionali si anume in Muntii Cindrel in apropiere de orasul Sibiu la doar 25 de km. Paltinisul este statiunea turistica situata la cea mai mare altitudine din Romania la 1442 de m. Paltinisul este de asemenea si cea mai veche statiune turistica din Romania, in asa fel ca 4 din vilele sale sunt declarate monumente istorice datorate si vechimii lor de peste 100 de ani. Paltinisul a inceput cu denumirea germana de Hohe Rinne, ce a fost infiintata in anul 1894 de Societatea Carpatină Ardeleană a Turiştilor, societate înfiinţată în 1880 de un grup de saşi din Sibiu.
Bineinteles ca in ultimul timp au fost construite si alte pensiuni si chiar hoteluri noi care au adus un alt suflu in turismul practicat in statiunea Paltinis. Astfel se ofera cazare la standarde moderne la fel ca in lumea occidentala.  Datorita faptului ca zapada se mentine aici o perioada destul de mare din an, iubitorii sporturilor zapezii gasesc aici locul cel mai potrivit. Terapeutic in aceasta statiune se pot trata cu succes asteniile, surmenajul fizic si intelectual, anemiile, sechelele pulmonare,  precum si deficientele de crestere  la copii. Ozonul si aerul curat le gasiti din belsug in aceasta statiune.
Pârtia de schi de la arena Platos dispune de telescaun (cu o lungime de 1025 metri şi cu o diferenţă de nivel de 241 metri), teleschi (cu o lungime de 410 metri şi o diferenţă de nivel de 138 metri) cat si partie pentru copii si incepatori. Baza tehnico-materială este dezvoltată, iar staţiunea dispune pe lângă vile, hoteluri sau cabane şi de posibilităţi de recreere, cum ar fi Arka Park. Pentru cei care iubesc muntele si codrii plini de verdeata, staţiunea constituie punctul de plecare pentru numeroase trasee turistice în Munţii Cindrel (Cheile Cibinului şi Valea Sadului cu salba sa de baraje) respectiv in Munţii Lotrului.
Fie că stai o vacanţă în Paltinis sau o vara, o iarna sau doar o zi, un lucru este sigur, în Paltinis te vei bucura, te vei simţi bine si poate chiar te vei insanatosi, iti va creste tonusul corpului tau,  iar statiunea îţi va rămane mult timp în inimă.
Va asteptăm cu drag, in statiunea Paltinis!



Cazare paltinis                Pensiuni paltinis
 
 Facilităţi oferite
 
  • SALON MIC DEJUN
  • TELEVIZOR
  • PARCARE
  • FRIGIDER
  • INTERNET
  •  
     Preţuri
     
    Pe CazarePaltinis.ro tarifele sunt reale si sunt actualizate. Pentru a beneficia de tarifele de mai jos
    mentionati in convorbirea cu proprietarul ca ati luat oferta de pe WWW.CAZAREPALTINIS.RO
    Single :  0  LEI
    Double :  450  LEI
    Suite :  0  LEI
     Observaţii :   Mic dejun inclus.
    Acceptă cărţi de credit : 
    VISAMASTER CARD
     
     Rezervări online :
    Pentru a avea certitudinea rezervarii va recomandam ca dupa ce ati facut o rezervare prin telefon sa faceti si o rezervare prin email.
            


    Dupa trimiterea rezervarii veti primi si dvs. un email cu numele unitatii si telefonul, ca sa puteti intra in contact direct cu unitatea.




     Pozitia pe harta :
     

      Membrii
    utilizator :  
    parola :  

    OFERTE DE PASTI

         
     Cazare Paltinis - Hoteluri Paltinis - Hotel Paltinis - Pensiuni Paltinis - Pensiune Paltinis
      © www.CazarePaltinis.ro -2010.
    Toate drepturile rezervate.
     
    Developed and Designed by webmaster  
         
       
    PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.